Árak

A ház bérleti díja 14.000-25.000 Ft/4 főig (létszám és foglalni kívánt időszak, napok száma, kedvezmények figyelembe vételével) ezért kérjék egyéni árajánlatunkat.


Kedvezmények:

Extra kedvezmény: 6 éjszaka foglalása esetén a 7. ajándék. (vasárnaptól-vasárnapig, ettől amennyiben a többi foglalás lehetővé teszi esetenként eltérhetünk.)

Egyéb kedvezmény: Hosszabb tartózkodás esetén és hétköznapi (hétfőtől-csütörtök éjszakáig) egyéni megbeszélés szerint lehetséges.A megadott árak változtatásának lehetőségét a kiemelt ünnepek és rendezvények idejére fenntartjuk.

(Március 15. Húsvét, Május1. Pünkösd, Virágzás Napjai, Őrségi Vásár, Hétrétország, Aug. 20. Természetesen Őrség, Őrségi Tökfesztivál, Okt. 23. Mindenszentek, Karácsony, Szilveszter). Ezeken az időpontokon az árak is változhatnak.

Utószezonban (nov. 01-től május 01-ig ) hétköznap jelentős kedvezménnyel,már 14.000 Ft/2fő áron foglalható a ház. Hosszabb foglalás után további kedvezmények! foglalható két fő részére.

Az idegenforgalmi adó nem képezi az ár részét, külön fizetendő 350 Ft/fő/éj. Gyerekeknek 18 éves korig nem kell az adót megfizetni.


Mindhárom SZÉP kártyát elfogadjuk.


A ház legkevesebb két éjszakára foglalható, hosszú ünnepi hétvégét csak a teljes időtartamra adunk ki.

Érkezés  napján a házat 14 órától lehet elfoglalni, távozáskor 10 óráig kell elhagyni.  

Az érkezés és távozás időpontjától külön megbeszéléssel abban az esetben eltérhetünk, ha az előző vagy következő vendég időpontjával az összeegyeztethető


Foglalás

A telefonon vagy e-mailben megadott szabad időpontok értelemszerűen az adott pillanatban érvényesek, lehetséges, hogy már többen is érdeklődnek egy adott időszakra.

Foglalásról akkor beszélhetünk, ha visszaigazoltuk a foglalás tényét, azután, hogy a teljes szállásdíj 40%-át egy héten belül, vagy a közösen megbeszélt határidőig megkaptuk foglalóként.

Foglalót vagy annak részét csak abban az esetben térítünk vissza (30 napon belül), ha az adott időpontra más vendég jelentkezett.

Foglaló fizetésének módja: Banki vagy postai utalással, valamint Szép kártyáról is lehetséges.

A foglaló összegének megküldésével vendégeink elfogadottnak tekintik magukra nézve házirendünkben leírtakat.

OTP Szépkártya elfogadóhely Tárhely